Csapatépítés kreatívan

Kreatív programajánlat / csapatépítés / családi nap / CSR program: Partnerünk a H-Line.hu

A szappantartó futam egy olyan élményt nyújtó program, ahol a résztvevő csapatok egyszerű elemekből egy kétszemélyes autót szerelnek össze, méghozzá olyat, ami versenyzésre alkalmas. Ahhoz, hogy az autó el is induljon, szükség van még maghajtó erőre. A program két részből áll. Az első az autók összeszerelése, egyedi arculatának kialakítása, majd a verseny.

Autók összeszerelése, dekoráció

Az autókat a résztvevők előre gyártott elemekből szerelik össze. Az összeszereléshez egy szerelési útmutató nyújt segítséget. A csapatok az egyéni, elképzeléseik alapján a dekoráció – vagy, ahogy egyik résztvevőnk nevezete az optikai tuning – elkészítésével, adják meg az autók végleges formáját, stílusát. A részegységek összeszereléséhez kéziszerszámokat biztosítunk. A csapatok az összeszereléssel párhuzamosan rögtön nekiláthatnak az autók egyedi arculatának kialakításához. Ehhez hullámpapírt, kartonlemezeket és színes krepp papírokat biztosítunk. A dekorációt az autó fa vázára lehet felcsavarozni. Az autó szerkezetének és dekorációjának elkészítése összehangolt csapatmunkát igényel. A csapatszerepek különbözőek lehetnek, lesznek szerelés irányítók, végrehajtók, dekoratőrök, stylistek (akik beöltöztetik a versenyzőket), így igen sokrétű a feladat.

A futamok

Az előre elkészített akár 120-140 m hosszú kanyargós körpálya szélén sorakoznak fel az elkészült autók (pit stop-ok). A futamokra kiépített pálya kanyarokból és egyenes szakaszokból áll, melyet bóják szegélyeznek. A körpálya külső vonalában helyezkednek el, nagyjából egyenlő távolságra egymástól a behajtó kapuk. A kapuk mögött áll az egész csapat, és az autó rajtra készen. A startra elindul mindegyik autó egyszerre, így a pálya minden szakaszában lesznek autók. 1-2 (3) kör után az autók visszaállnak a kapujuk mögé. Amelyik a leghamarabb éra célba, az nyerte a futamot. Annyi futamot rendezünk, amennyit a csapat elbír. Létszám: A program létszáma 30-100 fő, ettől eltérő létszám külön tervezést igényel. Időkeretek: létszámtól függetlenül min. 2,5 óra.

Referencia

E.On AG. 2015. 04.26. 100 fő
MORTOFF 2015.09.11. 110 fő
Audi Hungária 2015. 09.26. 180 fő (Drivingcamp Hungary – Zsámbék)

Program zárása

A programot díjak átadásával zárjuk.

Biztonság

A gyakorlatok megtervezése és levezetése során kiemelt figyelmet fordítunk a résztvevők testi és lelki biztonságára. A programon a biztonsági normák kihirdetésre kerülnek, tapasztalt trénereink, szakembereink kiemelt figyelmet fordítnak ezek betartására, biztosítják és ellenőrzik a védőeszközök használatát.